Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Badcape Badstof Rust

[Log in om de prijs te bekijken]
EKJ-774-748
Voorraad
Log in om te kopen

Dit product kan niet worden toegevoegd
aan het winkelwagentje omdat u niet bent ingelogd.

De vakantie is alleen voor de bedrukte kleding
Normale orders worden gewoon in het centrale magazijn verwerkt

Bedrukte kleding in de vakantie periode kunnen vertragingen opleveren.

Herfstvakantie 1 Week
Kerstvakantie 1 Week
Meivakantie 1 Week
Zomervakantie 10 dagen in Juli

Verzend tarief nederland 1 a 2 werkdagen

onder de 125 euro is het 6,00 euro
125 t/m 225 is het 5.50 euro
225 euro en hoger is gratis verzenden

Verzend tarief Belgie 1 a 2 werkdagen

onder de 125 euro is het 9,00 euro
125 t/m 250 is het 7,50 euro
250 euro en hoger is gratis verzenden

LET OP

pakketten die terug komen omdat ze niet zijn afgehaald of niemand thuis waren worden niet gratis nogmaals verzonden u zal dan weer verzendkosten moeten betalen.

Retouren kunnen verzonden worden naar
B.I.A Business International
Wagenmakerij 13
4762AV Zevenbergen

Retouren alleen mogelijk na overleg van ons
Tshirts die speciaal bedrukt worden voor u worden niet zomaar terug genomen.
Download de retour formulier hier


B.I.A Business International
Wagenmakrij 13
4762AV Zevenbergen
Nederland
KvK-nummer: 24285883
BTW-identificatienummer: NL002269154B67

Bank Gegevens

B.I.A Business International
ABNAMRO: 42.47.33.382
IBAN: NL06ABNA0424733382
BIC: ABNANL2A
Plaats: Zevenbergen

Bestandsformaat

Bestanden dienen te worden aangeleverd in onderstaande bestandsformaten;

PDF
EPS (snijtekens)
TIFF (snijtekens)
JPG/JPEG AI (snijtekens)

  • Overige formaten in overleg Let op dat alle bestanden in outlines/lettercontouren aangeleverd worden.
  • Wij accepteren alleen PDF en EPS bestanden met snijtekens.
  • Onze voorkeur gaat uit naar een EPS bestand. Alle bitmap afbeeldingen moeten minimaal 300 DPI zijn.
  • Bestanden met een resolutie van minder dan 300 DPI verliezen kwaliteit tijdens de druk.
  • Alle teksten dienen in outlines/lettercontouren te worden omgezet. Verlooptinten en transparanties moeten worden afgevlakt of gerasterd.

Uiteraard kunnen wij u helpen bij het juist aanleveren van uw bestanden, bel gerust onze klantenservice op 010-3027222.


Bestanden aanleveren

Bestanden aanleveren bij voorkeur via ons "upload- & controle systeem" (gratis). De bestanden worden dan op alle belangrijke punten gecontroleerd. Er wordt een certified PDF bestand aangemaakt, volledig drukklaar. U kunt gemakkelijk uw bestand in een stramien plaatsen welke exact op formaat is van het door u bestelde drukwerk. Indien uw bestand niet de juiste afmetingen heeft kunt u het schalen. U kunt tevens uw bestanden aanleveren via "upload" (gratis). Uw bestanden worden dan op de achtergrond door ons systeem gecontroleerd. Indien de bestanden niet voldoen aan onze criteria, nemen wij contact met u op. Tevens kunt u de bestanden (onder vermelding van uw ordernummer) mailen naar: info@bedrukjekleding.nl

Bestanden die op een andere manier worden aangeleverd dan via ons "upload- en controlesysteem" of via "upload" worden door onze vakkundige medewerkers gecontroleerd. Als de bestanden om een of andere reden niet goed door de controle komen, nemen wij uiteraard contact met u op om u te voorzien van informatie.

bedrukjekleding.NL kan niet aansprakelijk gesteld worden voor door u gemaakte fouten bij de aanlevering. Denk hierbij aan grammaticale fouten, verlooptinten en rasters, onjuiste kleuren, etc. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden. Alle bestanden en e-mails dienen duidelijk te verwijzen naar de betreffende order (zet het bestelnummer als onderwerp in de e-mail).


Formaten en snijmarge

Bestanden voor drukwerk dienen te worden aangeleverd in de juiste formaten. N.B.: houd hierbij rekening met 3 mm. snijmarge / afloop aan alle zijden. Tekst- en beeldelementen in deze marge worden afgesneden en komen in het netto formaat te vervallen. Let er dus a.u.b. goed op dat belangrijke teksten en/of beelden voldoende uit de kant blijven. Bij canvas vragen wij u om een marge van 2cm rondom.


Kleuren

Full color (4/0 - 4/4) bestanden dienen te worden opgemaakt in CMYK. Wij accepteren JPEG, TIFF, PDF, AI of EPS bestanden. Let op: PMS kleuren moeten bij full color drukwerk worden omgezet naar CMYK. De maximale kleurdekking bij full color drukwerk is ongeveer 300%. Wanneer u bijvoorbeeld zwart in full color opmaakt, let dan op dat zwart ook echt 100% zwart is en geen 100% cyaan, 100% magenta, 100% yellow en 100% black. Een mix van 400% (dus hoger dan 300%) kan vlekken en andere storende factoren in uw drukwerk veroorzaken. Aanbevolen wordt niet meer dan 250% kleurdekking te geven bij CMYK. 1-, 2- en 3- kleurig drukwerk dient te worden opgemaakt in PMS (solid colors). Deze kleurcodes moeten meegegeven worden in het document. Wanneer er een "doorschijnende" kleur wordt toegepast, ofwel een bepaald percentage van de kleur, is het van belang te weten dat +/- 10% de minimale doorschijnendheidfactor (opacity) is om garant te kunnen staan voor de drukkwaliteit.


Microsoft Word

Microsoft Word bestanden kunnen wij helaas niet drukken, de resolutie is hiervoor niet voldoende. Wij kunnen deze bestanden wel voor u omzetten naar drukbare bestanden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Verlooptinten en transparanties

Verlooptinten en transparanties kunnen bij het drukken problemen veroorzaken. Het is verstandig deze te rasteren of af te vlakken. Aanleveren met transparanties of verlooptinten is voor eigen risico. Lijnen mogen niet dunner zijn dan 0,25 pt. Negatieve lijnen moeten tenminste een dikte van 0,5 pt. te hebben.